Gravírozás


Mechanikus és lézergravírozás

A kezdetek óta igyekszünk gépeink mellett szakmai tudásunkat is folyamatosan fejleszteni. 2 lézer és 4 mechanikus gravírozógéppel gyorsan tudjuk teljesíteni vásárlóink megrendelését. Célunk, hogy vevőink igényeit a legteljesebb körben kielégítsük. Bővebb információért forduljon hozzánk, örömmel segítünk.

Gravírozás fémbe

Szeretné ha ajtaját egy egyedi dísz ékesítené? A gravírozott névtábla kitűnő ajándék bárkinek, bármilyen alkalomra. Elegáns és fiatalos, bohém kivitelben is kapható.
Gravírozás fémbe

Gravírozás fába

Egyedi gravírozás különleges alkalmakra! Ajándékozzon gravírozott borosdobozt, vagy akár névtáblát szeretteinek! Szeretné Ön is fából készült tárgyait egyedivé tenni? Mi segítünk.
Gravírozás fába

Gravírozás üvegre, homokfújással

Gravírozás egy üveg borba? Vagy egy szép pezsgőspohárba?Ma már ez sem elképzelhetetlen. Homokfújás technológiával bármilyen mintázatot képesek vagyunk az üvegbe gravírozni.
Gravírozás üvegre

Szállodai feliratok gravírozása

Szállodai kiegészítők széles választékban! Toilet piktogramtól kezdve, a jelzőtáblákon át egészen a kulcskoloncokig! Igény szerint egyedi gravírozással!
Szállodai gravírozás

Gravírozás ékszerbe

Igazán személyre szóló ajándék lehet, egy olyan garvírozott medál,melyen az Ön vagy gyermeke fényképe van. Karikagyűrű belsejébe és külsejébe egyaránt vállalunk gravírozást.
Ékszer gravírozás

Gravírozás műanyagba

Bel- és kültéri táblákra készítünk feliratokat, ábrákat. A cégtáblák, névtáblák, villamosfeliratok, géptáblák egyaránt elkészíthetők ezekből a festett felületű anyagokból.
Gravírozás műanyagba

Gravírozás plexibe

Ez a víztiszta vagy festett műanyag alapanyag, lehetővé teszi, hogy különböző egyedi díszeket, formákat készítsünk belőle.A könnyű megmunkálhatóság miatt szabadon engedhetjük fantáziánkat.
Gravírozás plexibe

Gravírozás bőrbe

A bőr egy olyan természetes alapanyag, melyet a gravírozással még díszesebbé tudunk tenni, ha egy könyv borítóról vagy akár egy egyedi díszoklevélről van szó.
Gravírozás bőrbe

Alu-sign

Cége számára is fontos lehet, hogy külső megjelenésében is egységes képet mutasson. Irodák, szállodák, hivatalok részére praktikus lehetőség az Alu-sign rendszer használata, mely könnyen feliratozható gravírozással, fóliázással vagy akár egy sima nyomtatott papírral. A kül- és beltéri táblák egységes rendszert alkotnak.
Alu-sign